Back
Previous product
Melange | 450X900 8 890 Ft 6 800 Ft ( 5 354 Ft + ÁFA/m² )
Next product
< Pizarra Brown | 300X600 6 350 Ft 4 100 Ft ( 3 228 Ft + ÁFA/m² )
-36%200x1000

Neo Essentia Ocar | 200X1000

6 985 Ft 4 500 Ft ( 3 543 Ft + ÁFA/m² )

NEO ESSENTIA OCAR

A Neo Essentia Ocar egy magas minőségű, prémium padlólap, mely egyedivé teszi otthonát. Esztétikus vonalaival más dimenzióba helyezi életterét. Ez a fa hatású, matt burkolat ideális a mediterrán stílus kedvelőinek.
Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt ajánljuk.

TERMÉK NEVE: NEO ESSENTIA OCAR
MÉRET: 200X1000
STÍLUS: FA HATÁSÚ
SZÍN: BARNA
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: BELTÉR ÉS KÜLTÉR
TULAJDONSÁG: MATT
TERMÉK TÍPUSA: PORCELAIN
FELÜLETEK: EREZETT

RETIFIKÁLT (ÉLVÁGOTT)

14 készleten

További információk

További információk

Méret

200×1000

Szín

Barna

Felhasználás

Beltéri, Kültéri

Tulajdonság

Matt

Kopásállóság

PEI 4 – (Magas)

Gyártó

Somany

Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön (8411 Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12. hrsz.)

Személyes átvétel esetén a Vásárló a megrendelt csomagot a rendelés leadásától számított második munkanaptól veheti át a bolt nyitvatartási idejében, amelyről e-mail formájában értesítjük. A termék átvételére 10 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére.

A személyes átvétel ingyenes.

A Vásárló csomagját az általa kiválasztott ponton veheti át 5 munkanapon belül.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A futár kiszállítás előtt 1 órával telefonon értesíti a címzettet a várható kézbesítési időről és ha van, utánvét összegéről.

A Házhozszállítási díj:

50 m² felett ingyenesen házhozszállítjuk a nálunk vásárolt burkolatokat. Beltéri és kültéri burkolataink megrendelése esetén ingyenes felmérést vállalunk, valamint belsőépítészeti tanácsadást az Ön hidegburkolataival kapcsolatan, illetve vállaljuk a kívánt minta darabok kijuttatását a helyszínre.
50 m² alatti megrendelés esetén 15.000.-ft az ország egész területén!
A szállítási feltételek a webáruházban leadott megrendelésekre is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy a webáruház rendeléskor számol, vagy nem számol fel postaköltséget. A postaköltség ellenőrzése utólag, munkatársaink által történik, és kerül felszámolásra.
Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel

Ezt követően a futár átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, a Vásárló pedig – amennyiben a fentiek szerint kifogással nem él – a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.