Első osztályú csempéinket, járólapjainkat kínáljuk eladásra. Bemutató termünk Veszprém szomszédságában található. Termékeink széles választékban, a fa hatásútól a kő hatásúig, a rusztikustól a minimál stílusig valamint a normáltól egészen az extrém nagy méretig. Legyen az a fürdőszobába, vizesblokkokba illő ízléses polírozott és él vágott járólapok, csempék. De akár egy zuhanyzó teljes falát egyöntetűen befedő burkolat, ami a 120×240 cm-es méretével, 2.88m2-t fed le fuga mentesen. Ráadásul él vágott széleinek köszönhetően, akár közvetlen egymás mellé illeszthetőek, így kaphatunk egy teljesen egybefüggő felületet, ami megakadályozza az átázás problematikáját az egész helyiségben. Fa hatású járólapjaink, csempéink hihetetlen élethűek, természetesek. Tökéletes burkolata lehet nappaliknak, konyháknak, teraszoknak, pincéknek, de minden további nélkül beépíthető a vizes blokkokba, szaunákba, edzőtermekbe, öltözőkbe.

A barkácsolás szerelmeseit is megnyugtathatom. Az üzletekbe, műhelyekbe, garázsokba is van megfelelő alternatívánk. Extra erős és kemény, a normálnál vastagabb és magasabb kopásállósággal rendelkezik. A csúszásmentesített padló lapok tökéletes megoldást nyújtanak a magasabb igénybevételnek kitett tereknek. Meleg nyári estéken, a sütögetés helyszínéhez vezető kerti járdák kivitelezéséhez is vannak járólapjaink, melyeket ráadásul súlyuknak és méretüknek köszönhetően még csak ragasztani, rögzíteni sem kell. Így egyszerűen homok vagy kavicságyba, de akár közvetlenül a fűre és gyepre is fektethetők!

A trendnek megfelelően, ami jelenünkben egyértelműen a nagyobb lapok irányába mutat, raktárunk ezt a vonalat figyelembe véve rendezkedett be kínálatával, amit verhetetlen árakkal kapcsolt össze! Ha felkeltettem érdeklődését, kérem telefonáljon bizalommal, hogy további fontos és részletesebb információval tudjak szolgálni. Vagy, jöjjön ki hozzánk és mint egy ajándék esetében, mikor néha a külcsín szebb mint a bel tartalom, nézze illetve tapasztalja meg személyesen a leendő vagy felújítandó életterének lehetséges “csomagolását”!

Kövessen minket:

Ügyfeleink széles körben veszik igénybe kivitelezési munkánkat!

GENERÁL KIVITELEZÉS

BURKOLAT ELADÁS

SZENDVICS PANELEZÉS

NYITVATARTÁS

Várjuk Önt sok szeretettel!

8411 Kádárta, Hidegkút u. 12
TEL. +36 (30) 160 46 16