Back
-31%196x1200

Strio Ryker Wood Walnut | 196X1200

6 985 Ft 4 799 Ft ( 3 779 Ft + ÁFA/m² )

STRIO RYKER WOOD WALNUT

A Strio Ryker sorozat finomabbá teszi belső és külső tereit, nyugalmat teremtve otthonában. A Strio fa hatású, matt burkolólapja páratlan választás azok számára, akik szeretnének modern eleganciát teremteni otthonukban. 196×1200 mm méretben kapható. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt ajánljuk. Egyedivé teszi otthonát, más dimenzióba helyezi életterét.

TERMÉK NEVE: STRIO RYKER WOOD WALNUT
MÉRET: 196X1200
STÍLUS: FA HATÁSÚ
SZÍN: BARNA
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: BELTÉR ÉS KÜLTÉR
TULAJDONSÁG: MATT
ANYAGA: PORCELAIN
FELÜLETEK: SIMA

RETIFIKÁLT (ÉLVÁGOTT)

58 készleten

További információk

További információk

Méret

196×1200

Szín

Barna

Felhasználás

Beltéri, Kültéri

Tulajdonság

Matt

Kopásállóság

PEI 4 – (Magas)

Gyártó

Somany

Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön (8411 Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12. hrsz.)

Személyes átvétel esetén a Vásárló a megrendelt csomagot a rendelés leadásától számított második munkanaptól veheti át a bolt nyitvatartási idejében, amelyről e-mail formájában értesítjük. A termék átvételére 10 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére.

A személyes átvétel ingyenes.

A Vásárló csomagját az általa kiválasztott ponton veheti át 5 munkanapon belül.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A futár kiszállítás előtt 1 órával telefonon értesíti a címzettet a várható kézbesítési időről és ha van, utánvét összegéről.

A Házhozszállítási díj:

50 m² felett ingyenesen házhozszállítjuk a nálunk vásárolt burkolatokat. Beltéri és kültéri burkolataink megrendelése esetén ingyenes felmérést vállalunk, valamint belsőépítészeti tanácsadást az Ön hidegburkolataival kapcsolatan, illetve vállaljuk a kívánt minta darabok kijuttatását a helyszínre.
50 m² alatti megrendelés esetén 15.000.-ft az ország egész területén!
A szállítási feltételek a webáruházban leadott megrendelésekre is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy a webáruház rendeléskor számol, vagy nem számol fel postaköltséget. A postaköltség ellenőrzése utólag, munkatársaink által történik, és kerül felszámolásra.
Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel

Ezt követően a futár átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, a Vásárló pedig – amennyiben a fentiek szerint kifogással nem él – a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.