Back
Previous product
Vivo Monocolor Slate Nero | 300X600 5 000 Ft 3 228 Ft ( 3 228 Ft + ÁFA/m² )
Next product
< Somany Essentia Acacia Wood Gris | 200X800 6 500 Ft 4 566 Ft ( 4 566 Ft + ÁFA/m² )

Solido | 600X600

2 755 Ft

SOLIDO

A Somany Solido sorozat finomabbá teszi belső és külső tereit, nyugalmat teremtve otthonában. A Somany masszív matt burkolólapja páratlan választás azok számára, akik szeretnének modern eleganciát teremteni otthonukban. 600×600 mm méretben kapható, 6 féle színben. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt ajánljuk. Egyedivé teszi otthonát, más dimenzióba helyezi életterét.


KATALÓGUS LETÖLTÉSE

TERMÉK NEVE: SOLIDO
MÉRET: 600X600
STÍLUS: MODERN
SZÍN: FEHÉR, FEKETE, SZÜRKE, BÉZS, CSOKOLÁDÉ, MANDULA
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: BELTÉR, KÜLTÉR, HOMLOKZAT
TULAJDONSÁG: MATT
ANYAGA: PORCELAIN
FELÜLETEK: SIMA

RETIFIKÁLT (ÉLVÁGOTT)

VÁLASSZON SZÍNT:

Bézs
Csokoládé
Fehér
Fekete
Mandula
Szürke
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,
További információk

További információk

Méret

600×600

Szín

Bézs, Csokoládé, Fehér, Fekete, Mandula, Szürke

Felhasználás

Beltéri, Homlokzat, Kültéri

Tulajdonság

Matt

Kopásállóság

PEI 4 – (Magas)

Gyártó

Somany

Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön (8411 Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12. hrsz.)

Személyes átvétel esetén a Vásárló a megrendelt csomagot a rendelés leadásától számított második munkanaptól veheti át a bolt nyitvatartási idejében, amelyről e-mail formájában értesítjük. A termék átvételére 10 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére.

A személyes átvétel ingyenes.

A Vásárló csomagját az általa kiválasztott ponton veheti át 5 munkanapon belül.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A futár kiszállítás előtt 1 órával telefonon értesíti a címzettet a várható kézbesítési időről és ha van, utánvét összegéről.

A Házhozszállítási díj:

50 m² felett ingyenesen házhozszállítjuk a nálunk vásárolt burkolatokat. Beltéri és kültéri burkolataink megrendelése esetén ingyenes felmérést vállalunk, valamint belsőépítészeti tanácsadást az Ön hidegburkolataival kapcsolatan, illetve vállaljuk a kívánt minta darabok kijuttatását a helyszínre.
50 m² alatti megrendelés esetén 15.000.-ft az ország egész területén!
A szállítási feltételek a webáruházban leadott megrendelésekre is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy a webáruház rendeléskor számol, vagy nem számol fel postaköltséget. A postaköltség ellenőrzése utólag, munkatársaink által történik, és kerül felszámolásra.
Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel

Ezt követően a futár átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, a Vásárló pedig – amennyiben a fentiek szerint kifogással nem él – a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.