Back
Previous product
Teras | 610X610 9 525 Ft 6 800 Ft ( 5 354 Ft + ÁFA/m² )
Next product
< Neo Essentia Coffee | 200X1000 6 985 Ft 4 500 Ft ( 3 543 Ft + ÁFA/m² )
-36%450x900

Pietra | 450X900

6 985 Ft 4 500 Ft ( 3 543 Ft + ÁFA/m² )

PIETRA

A Pietra egy magas minőségű, prémium padlólap, mely egyedivé teszi otthonát. Esztétikus vonalaival más dimenzióba helyezi életterét. Ez a márvány hatású, fényes burkolat ideális a letisztult stílus kedvelőinek.
Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt ajánljuk.

TERMÉK NEVE: PIETRA
MÉRET: 450X900
STÍLUS: MÁRVÁNY HATÁSÚ
SZÍN: SZÜRKE
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: BELTÉR
TULAJDONSÁG: FÉNYES
ANYAGA: PORCELAIN
FELÜLETEK: SIMA

30 készleten

Kategóriák: ,
További információk

További információk

Méret

450×900

Szín

Szürke

Felhasználás

Beltéri

Tulajdonság

Fényes

Kopásállóság

PEI 3 – (Közepes)

Gyártó

Kutahya

Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön (8411 Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12. hrsz.)

Személyes átvétel esetén a Vásárló a megrendelt csomagot a rendelés leadásától számított második munkanaptól veheti át a bolt nyitvatartási idejében, amelyről e-mail formájában értesítjük. A termék átvételére 10 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére.

A személyes átvétel ingyenes.

A Vásárló csomagját az általa kiválasztott ponton veheti át 5 munkanapon belül.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A futár kiszállítás előtt 1 órával telefonon értesíti a címzettet a várható kézbesítési időről és ha van, utánvét összegéről.

A Házhozszállítási díj:

50 m² felett ingyenesen házhozszállítjuk a nálunk vásárolt burkolatokat. Beltéri és kültéri burkolataink megrendelése esetén ingyenes felmérést vállalunk, valamint belsőépítészeti tanácsadást az Ön hidegburkolataival kapcsolatan, illetve vállaljuk a kívánt minta darabok kijuttatását a helyszínre.
50 m² alatti megrendelés esetén 15.000.-ft az ország egész területén!
A szállítási feltételek a webáruházban leadott megrendelésekre is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy a webáruház rendeléskor számol, vagy nem számol fel postaköltséget. A postaköltség ellenőrzése utólag, munkatársaink által történik, és kerül felszámolásra.
Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel

Ezt követően a futár átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, a Vásárló pedig – amennyiben a fentiek szerint kifogással nem él – a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.