Back
Previous product
Teras | 610X610 9 525 Ft 6 800 Ft ( 5 354 Ft + ÁFA/m² )
Next product
< Neo Essentia Coffee | 200X1000 6 985 Ft 4 500 Ft ( 3 543 Ft + ÁFA/m² )
Sold out450x900

Charlotte | 450X900

5 199 Ft ( 4 094 Ft + ÁFA/m² )

CHARLOTTE

A Charlotte egy magas minőségű, prémium padlólap, mely egyedivé teszi otthonát. Esztétikus vonalaival más dimenzióba helyezi életterét. Ideális a letisztult, minimál stílus kedvelőinek.

TERMÉK NEVE: CHARLOTTE
MÉRET: 450X900
STÍLUS: CEMENT HATÁSÚ
SZÍN: BÉZS
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: BELTÉR, KÜLTÉR
TULAJDONSÁG: MATT
ANYAGA: PORCELAIN
FELÜLETEK: SIMA

RETIFIKÁLT (ÉLVÁGOTT)

Elfogyott

További információk

További információk

Méret

450×900

Szín

Bézs

Felhasználás

Beltéri, Kültéri

Tulajdonság

Matt

Kopásállóság

PEI 4 – (Magas)

Gyártó

Graniser

Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön (8411 Veszprém-Kádárta Hidegkút utca 12. hrsz.)

Személyes átvétel esetén a Vásárló a megrendelt csomagot a rendelés leadásától számított második munkanaptól veheti át a bolt nyitvatartási idejében, amelyről e-mail formájában értesítjük. A termék átvételére 10 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére.

A személyes átvétel ingyenes.

A Vásárló csomagját az általa kiválasztott ponton veheti át 5 munkanapon belül.

Házhozszállítás futárszolgálattal

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-3 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A futár kiszállítás előtt 1 órával telefonon értesíti a címzettet a várható kézbesítési időről és ha van, utánvét összegéről.

A Házhozszállítási díj:

50 m² felett ingyenesen házhozszállítjuk a nálunk vásárolt burkolatokat. Beltéri és kültéri burkolataink megrendelése esetén ingyenes felmérést vállalunk, valamint belsőépítészeti tanácsadást az Ön hidegburkolataival kapcsolatan, illetve vállaljuk a kívánt minta darabok kijuttatását a helyszínre.
50 m² alatti megrendelés esetén 15.000.-ft az ország egész területén!
A szállítási feltételek a webáruházban leadott megrendelésekre is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy a webáruház rendeléskor számol, vagy nem számol fel postaköltséget. A postaköltség ellenőrzése utólag, munkatársaink által történik, és kerül felszámolásra.
Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel

Ezt követően a futár átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, a Vásárló pedig – amennyiben a fentiek szerint kifogással nem él – a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.